Építés - Felújítás

Villanyszerelés - szerelvényezés

   

villanyszerelés polytong módra

Cégünk lakások és családi házak, valamint egyéb kisebb-nagyobb épületek villanyszerelését, szerelvényezését is tudja vállalni, véséstől az utolsó izzó betekeréséig. A megfelelő minőségű anyagokat szerezzük be, és szállítjuk házhoz, amelyet a Team Bt. villamossági szaküzlet biztosít számunkra. A többéves jó kapcsolat lehetővé teszi a villanyszerelési folyamatok gyorsabb, könyebb haladását.

villanyszerelés több helyen

 • villanyszerelés családi házakban
 • villanyszerelés lakásokban
 • villanyszerelés társasházakban, ikerházakban
 • villanyszerelés, hibajavítás egyéb területeken (gyárak, iparépületek, irodaházak)

 

villanyszerelés folyamata

 • villanyszerelés megtervezés, kirajzolása
 • horonymarás, kivésés, dobozok, villanyóra helyének kivésése, kialakítása
 • védőcsövek bevágása, hajlítása, összetoldása, begipszelése
 • dobozok begipszelése
 • vezetékek behúzása
 • vésések, horonymarások visszajavítása, vakolása
 • szerelvényezés (lámpák, csillárok, falikarok, konnektorok, kapcsolók szerelése)
 • villanyórába való bekötés, helyiségek feljegyzése a kismegszakítókra

 

villanyszerelés új és felújítandó épületekben, lakásokban egyaránt

villanyszerelés új épületekben, lakásokban

Új otthonunk építésekor megvan az az előnyünk hogy, pontosan megtervezhetjük a villanyszerelést. Ne essünk abba hibába, hogy kevés konnektor van az adott helyiségekben, vagy nem jó helyen, és hosszabítok, elosztók hada lepi el a szobákat. Valamint alternatív kapcsolók hiányában bóklászunk a sötétben este, és ha késöbb házimozit szeretnénk venni, vagy több szobában interneteznénk, tévéznénk, akkor a kábelekkel gyűlik meg a bajunk. Továbbá nem mindegy melyik helyiségbe mennyi és milyen fényre van szükségünk. Tehát érdemes gondosan előre megtervezni, és kikérni lakberendező, vagy a kivitelező segítségét is.

villanyszerelés korszerűsítése, felújítása

Régi lakásokban és házakban szükséges a villanyszerelés felfrissítése. A mai világban már olyan technikai eszközök kerülnek piacra, amelyeknek nagyobb áramellátásra van szükségük, mint a régebbi kütyüknek, és ugyanaz a rendszer ami ki lett egykor építve ma már kevésnek bizonyul. A vezetékek minősége is romlik emiatt, valamint a megfelelő védelem is hiányzik sok helyen. A legegyszerübb, legbiztosabb megoldás ha az egész régi rendszert újra cseréljük. Megspórolhatjuk a vésést, csövezést, gipszelést, ha a régi csövekben húzzuk be az új vezetékeket. Ebben az esetben ugyanott marad minden, és toldásokkal lehet segíteni. Aki megunta a régi csillárt, és modernebb világításban gondolkozik, annak elengedhetetlen az állmennyezet, amibe praktikusan lehet beletervezni a különböző spotokat, ledeket, hangulatvilágításokat.

   

ELÉRHETŐSÉGEK:

Polisor Norbert
ügyvezető
email: norbert.polisor(kukac)gmail.com
tel:     +36305110932


Facebook-on kedvelje oldalunkat és kövesse folyamatos munkáink, valamint az eddigi összes feltöltött képek között is nézelődhet.